JYSK își suspendă activitatea vineri în toate cele 73 de magazine din țară, inclusiv în cele din Suceava. Compania se alătură campaniei lansate de Ștefan Mandachi pentru construcția de autostrăzi. Alex Bratu, country manager explică de ce lipsa autostrăzilor din România duce la prețuri mai mari ale produselor la raft

Retailerul danez de mobilier şi decoraţiuni pentru casă JYSK România se alătură campaniei care sprijină construcția de autostrăzi. Astfel, pe 15 martie, de la ora 15.00, timp de 15 minute, cei peste 800 de angajați își vor întrerupe activitatea.

Acțiunea vizează cele 73 de magazine din țară, departamentul de Customer Service și sediul central din București, anunță compania.

“Existența autostrăzilor care să lege orașe cheie ale țării, precum și țara noastră de restul Europei, este o chestiune din ce în ce mai stringentă. Pentru un retailer, autostrăzile înseamnă un timp de livrare mai scurt, costuri de transport mai mici, un impact mai mic asupra mediului și drumuri făcute în siguranță.

Atunci când toate regiunile țării vor fi conectate prin autostrăzi, clienții noștri își vor primi produsele mai repede, cu un cost de livrare mai mic. Credem că fiecare persoană care locuiește în România este afectată, într-un fel sau altul, de faptul că nu avem autostrăzi, fie că pleacă în vacanță cu mașina și petrece pe drum mult mai multe ore decât este necesar, fie că așteaptă un colet care trebuie livrat din alt capăt al țării sau pur și simplu plătește mai mult pe un produs, pentru că prețul de la raft reflectă și prețul transportului”, a declarat Alex Bratu, Country Manager JYSK România și Bulgaria.

JYSK are două magazine în Suceava, unul în Șcheia, iar al doilea în complexul comercial Iulius Mall Suceava.

Reamintim că omul de afaceri sucevean Ștefan Mandachi a anunțat în urmă cu o săptămână delcanșarea unei acțiuni de protest pentru data de 15 martie la ora 15 când pentru 15 minute cei care susțin nevoia imediată de construcție de autostrăzi în România să oprească activitatea timp de 15 minute (N.B.)