Adolescentă de 16 ani, prinsă la volanul unei mașini, pe o stradă din municipiul Suceava


Intră acum și în grupul de

O adolescentă în vârstă de 16 ani, din municipiul Suceava, este cercetată de polițiști după ce a fost prinsă în trafic, la volanul unei mașini.

Potrivit IPJ Suceava, luni seara, polițiștii rutieri au oprit pentru control, pe str. Victor Babeș, din mun. Suceava, un autoturism condus de către o tânără de 16 ani, din mun. Suceava.

„Întrucât conducătoarea auto nu a putut prezenta permisul de conducere auto a fost verificată în baza de date a poliției ocazie cu care s-a stabilit că aceasta nu posedă permis de conducere auto pentru nicio categorie de vehicul”, a menționat IPJ Suceava.

Poliția a mai arătat că autoturismul îi aparține unui tânăr de 24 de ani, din municipiul Suceava, iar acesta i-a încredințat adolescentei mașina.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ,,conducerea unui vehicul de către o persoană care nu deține permis de conducere auto” și ,,încredințarea unui vehicul pentru a fi condus de către o persoană despre care avea la cunoștință că nu deține permis de conducere auto”.


Intră acum și în grupul de