O șoferiță fără permis, la volanul unei mașini fără RCA și ITP, a fost urmărită în trafic de polițiști la Frumosu


Intră acum și în grupul de

O femeie în vârstă de 31 de ani, din comuna Frumosu, s-a ales cu dosar penal după ce s-a urcat la volanul unei mașini, fără a avea permis de conducere.

Potrivit IPJ Suceava, marți dimineață, în timp ce acționa pe DJ 176, în afara comunei Frumosu, o patrulă din cadrul Secției 14 Poliție Rurală Vama a efectuat semnalul regulamentar de oprire unui autoturism, însă conducătoarea auto nu s-a conformat, motiv pentru care, s-a procedat la urmărirea acesteia cu semnalele acustice și luminoase ale autospecialei de poliție din funcțiune, autoturismul fiind oprit pe raza satului Dragoșa din comuna Frumosu.

Conducătoarea auto a fost identificată de polițiști ca fiind o localnică de 31 de ani.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că femeia nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto, iar autoturismul are inspecția tehnică periodică (ITP) expirată din 27.06.2018 și nu are asigurare RCA valabilă, motive pentru care a fost sancționată contravențional.

De asemenea, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de