O fetiță de doi ani a ajuns la spital după ce a căzut de la etajul 2 al unui bloc din cartierul Burdujeni


Intră acum și în grupul de

O fetiță în vârstă de doi ani a ajuns marți după-amiază la spital după ce a căzut de la etajul 2 al unui bloc din cartierul Burdujeni.

Potrivit Poliției Județene Suceava, marți, 26 martie a.c., la ora 17.28, Secţia de Politie Burdujeni a fost sesizată de o femeie de 42 de ani, din municipiul Suceava despre faptul că un copil a căzut de la etajul 2 al blocului în care locuiește.

La fața locului s-a deplasat patrula de siguranță publică, ocazie cu care a identificat un echipaj SMURD care acorda primul ajutor persoanei vătămate minore, însoțită fiind de mama sa.

Echipajul SMURD a transportat victima la UPU pentru investigații medicale, nereușind să se comunice cu mama care a însoțit victima la spital.

„Imediat s-a luat legătura cu apelanta care a precizat că se afla în bucătăria apartamentului său de la etajul 1 al blocului, moment în care a auzit de afară o bubuitură. A ieșit pe geamul de la bucătărie și a observat pe acoperișul balconului de la parterul blocului un copil căzut cu fața în jos. Apelanta a mai declarat că la scurt timp, la ușa apartamentului său a bătut o femeie care i-a cerut voie să pătrundă în imobil pentru a-și recupera copilul pe geamul de la bucătăriei. Copilul a fost luat de mama sa și transportat în brațe în fața blocului de unde l-a preluat echipajul medical și transportat la UPU”, a precizat Poliția Suceava.

Fetița în vârstă de doi ani a fost diagnosticată cu „TCC prin cădere de la înălțime, TCF, traumatism coloană cervicală și traumatism hemitorace drept, rămânând internată”.

În acest caz a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”, cercetările fiind continuate de către polițiștii de proximitate ai secției.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de