Fată de 11 ani accidentată pe o trecere de pietoni din Suceava de o mașină al cărei șofer a părăsit locul faptei


Intră acum și în grupul de

O fată de 11 ani, din municipiul Suceava, a fost accidentată de o mașină în timp ce traversa regulamentar strada, pe trecerea pentru pietoni.

Potrivit IPJ Suceava, accidentul a avut loc miercuri, 27 martie a.c., la ora 13:27, pe strada Gheorghe Doja din Suceava, la volanul mașinii fiind un localnic de 41 de ani.

Astfel, șoferul a surprins şi accidentat o fată de 11 ani, localnică, care traversa strada regulamentar pe trecerea pentru pietoni.

După accident conducătorul autoturismului a părăsit locul accidentului.

„În urma accidentului a rezultat vătămarea ușoară a minorei, care după accident s-a dus la şcoală iar ulterior în jurul orelor 17:10 s-a deplasat împreună cu părinţii la Spitalul Judeţean Suceava. În urma investigaţiilor efectuate de medicii de la secţia UPU a spitalului Judeţean Suceava, i s-a stabilit următorul diagnostic: contuzie gambă dreaptă”, a menționat Poliția Suceava.

Ulterior, în jurul orelor 18:30 a fost identificat şi conducătorul autoturismului. Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a fost 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, șoferului i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă” şi „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia”.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de