Un scurtcircuit a produs un incendiu puternic într-o gospodărie din comuna Iaslovăț. Pompierii au intervenit cu șase autospeciale


Intră acum și în grupul de

Un incendu puternic a izbucnit marți după-amiază într-o gospodărie din comuna Iaslovăț, pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Solca, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Iaslovaț, Arbore și Milișăuți, intervenind cu șase autospeciale de stingere.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Suceava, slt. Alin Găleată, la sosirea echipajelor, ardeau anexele gospodărești și exista pericolul de propagare la casa de locuit.

În incendiu au ars depozitul de furaje și adăpostul de animale, construite din lemn, cu învelitoare din șindrilă, pe o suprafață de 140 mp, acoperișul bucătăriei de vară pe 40 mp, precum și circa 3 metri pătrați de acoperiș și 6 mp din astereala casei.

De asemenea, s-au degradat 2 mp din tavanul locuinței și bunuri casnice.

„Cauza probabilă de izbucnire a flăcărilor a fost un scurtcircuit produs la un cablu electric defect. Din fericire, nu s-au înregistrat victime omenești, iar pompierii au salvat casa de locuit, cu bunurile aferente”, a menționat Găleată.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de