Un bărbat și-a pierdut viața după ce a căzut dintr-o remorcă, la Părhăuți


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 68 de ani, din comuna Todirești, și-a pierdut viața  după ce a căzut dintr-o remorcă încărcată cu gunoi.

Poliția Județeană Suceava a precizat că joi, 4 aprilie a.c., la ora 15.55, în timp ce se afla în remorca încărcată cu gunoi, tractată de tractorul înregistrat și condus pe un drum comunal neclasificat din localitatea Părhăuți, de un bărbat de 37 de ani din comuna Todirești, un localnic de 68 de ani, s-a dezechilibrat și a căzut pe partea carosabilă.  

„În urma accidentului victima a suferit leziuni traumatice grave fiind preluată și transportată cu ambulanța la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, însă, din cauza complicațiilor, în jurul orei 19.10 a decedat”, a menționat IPJ Suceava.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au prelevat mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă, cercetările fiind continuate de polițiști pentru stabilirea tuturor împrejurărilor producerii incidentului.


Intră acum și în grupul de