Bărbat pus sub control judiciar după ce a lovit un elev de 13 ani, în incinta școlii din Zvoriștea


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 33 de ani, din comuna Zvoriștea, a fost pus sub control judiciar pe o perioadă de 30 de zile, după ce a lovit un elev de 13 ani, chiar în incinta școlii din localitate.

Potrivit Poliției Județene Suceava, în cursul zilei de marți, 2 aprilie a.c., polițiștii din Adâncata au fost sesizați telefonic de către  o femeie din comuna Zvoriștea despre faptul că fiul său de 13 ani a fost agresat fizic de către părintele unui alt elev , în timp ce se afla la școală.

Poliția Suceava a precizat că între doi elevi de 13 ani, din aceeași clasă, au avut loc în ultima perioadă mai multe conflicte, dar care nu au fost sesizate personalului didactic.

Astfel, la data de 2 aprilie, în jurul orei 08.00, între cei doi minori a avut loc un nou conflict, ocazie cu care unul dintre elevi și-a sunat tatăl său vitreg și i-a povestit despre cele întâmplate. La scurt timp, tatăl băiatului, în vârstă de 33 ani, localnic, a venit la școală, a pătruns în interiorul unității de învățământ și apoi în clasa unde învață cei doi minori, lovind-ul de două ori cu palma peste față pe elevul de 13 ani.

Polițiștii au  întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de „lovirea sau alte violențe”, ulterior dispunându-se extinderea urmării penale și cu privire la săvârșirea infracțiunii de „tulburarea ordinii publice”.

În baza materialului probator administrat, la 03.04.2019, polițiștii au dispus față de bărbatul de 33 de ani măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore, fiind introdus în arestul IPJ Suceava. Ulterior, la 04.04.2019, fiind prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, față de bărbatul de 33 de ani s-a luat măsura controlului judiciar pe o perioadă de 30 de zile.


Intră acum și în grupul de