Urmărit general, depistat de polițiștii de frontieră din Vama Siret


Intră acum și în grupul de

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Siret au identificat și predat autorităților competente un bărbat cu dublă cetățenie româno-ucraineană, condamnat la închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de  fals privind identitatea.

Potrivit ofiţerului pentru relaţii publice de la Poliţia de Frontieră Suceava, comisar-șef Ilie Poroch-Seriţan, vineri dimineață, în jurul orei 07.30, în Punctul de Trecere a Frontierei Siret, s-a prezentat pe sensul de intrare din țară  în calitate de pasager într-un microbuz, un bărbat în vârstă de 33 de ani.

„Cu ocazia formalităților de frontieră, colegii noștri au constatat că bărbatul este căutat de către autoritățile din România. Pe numele lui a fost emis, de către Judecătoria București, în data de 3.04.2019, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea pentru săvârșirea infracțiunii de fals privind identitatea”, a spus comisar-șef Ilie Poroch-Seriţan.

El a precizat că persoana în cauză a fost predată unui echipaj din cadrul  Inspectoratului de Poliție Județean Suceava  în vederea luării măsurilor legale ce se impun.


Intră acum și în grupul de