Bărbat din Vicovu de Sus, cercetat de polițiști după ce a fost prins în trafic la volanul unei mașini cu numere false


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 36 de ani, din orașul Vicovu de Sus, s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins în trafic la volanul unei mașini cu numere false.

Potrivit IPJ Suceava, duminică, 7 aprilie a.c., un echipaj mixt din cadrul Serviciului Rutier Suceava și a Secției 4 Poliție Rurală Gălăneşti a oprit pentru control, pe DN 2H din comuna Putna, autoturismul cu număr de înmatriculare provizoriu emise de autoritățile germane, condus de un bărbat de 36 de ani din orașul Vicovu de Sus.

„În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că autoturismului i s-a alocat un număr provizoriu, cu valabilitate până la 02.11.2018, iar în urma verificării documentelor, s-a constatat faptul că numărul a fost atribuit la 04.10.2018, iar data expirării a fost acoperită cu pixul. De asemenea, plăcuțele de înmatriculare montate pe mașină prezentau ștanțată ca dată a expirării 02.05.2019”, a arătat IPJ Suceava.

Astfel, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de „conducerea unui vehicul neînmatriculat” și „conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare”, ce va fi soluționat procedural.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de