Țigări în valoare de peste 65.000 de lei și un autoturism, confiscate de polițiști la Sucevița

Polițiștii suceveni au confiscat, în noaptea de luni spre marți, țigări în valoare de peste 65.000 de lei, dar și un autoturism.

Potrivit Poliției Județene Suceava, luni, 8 aprilie a.c., în jurul orelor 23.20, polițiștii din cadrul Secției nr. 3 de poliție rurală Marginea au efectuat semnal de oprire unui autoturism înmatriculat în Marea Britanie care se deplasa pe DN 17A din com. Marginea spre comuna Sucevița.

„Conducătorul auto nu a respectat semnalul, mărind viteza de deplasare către comuna Sucevița, iar polițiștii au plecat în urmărirea lui, dar datorită succesiunilor de curbe, s-a pierdut contactul vizual cu acesta. Polițiștii au continuat verificările în zonă, iar în jurul orelor 02.20, au identificat pe un drum forestier, din cadrul Cantonului Silvic din com. Sucevița, la distanța de circa 500 de metri de DN 17A, autoturismul abandonat și încuiat. În interiorul autoturismului, în zona banchetei din spate, au putut fi observate mai multe pachete de țigarete”, a menționat Poliția Suceava.

Sursa citată a precizat că autoturismul a fost transportat la sediul Poliției municipiului Rădăuți, în interiorul acestuia fiind identificate 5.590 pachete de țigări, fără timbru fiscal.

Autoturismul, în valoare de aproximativ 23.500 lei și întreaga cantitate de țigări, în valoare de 65.000 lei au fost confiscate.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „contrabandă”, cercetările fiind continuate pentru identificarea șoferului și stabilirea întregii activități infracționale.

(M.T.)