Personalul UPU Pediatrie Suceava și dr. Mihai Crețeanu jr. premiați de conducerea Spitalului Județean Suceava. Vasile Rîmbu: Nu vizăm numai sancțiunile, cred că efect mai mare au stimulentele


Intră acum și în grupul de

Managerul Spitalului Județean de Urgență Suceava, Vasile Rîmbu, a anunțat, joi, într-o conferință de presă că personalul spitalului implicat va fi stimulat financiar și a arătat că deja au fost făcute astfel de premieri.

Potrivit lui Rîmbu, acolo unde se constată mulțumirea pacienților sunt acordate stimulente financiare. „Ultimul colectiv premiat a fost cel de la UPU Pediatrie.

„ Acolo vin multe mulțumiri, este o dinamică frumoasă a rezolvării cazurilor. Cei șase medici și opt asistente și o infirmieră au fost premiați”, a spus Rîmbu.

El a menționat că sunt stimulați financiar și cei care aduc o imagine pozitivă spitalului, cum a fost dr. Mihai Crețeanu jr.care a organizat săptămâna trecută un simpozion medical important la SJU Suceava.

Rîmbu a mai anunțat că și asistentele care sunt angajate în asigurarea îngrijirilor de calitate urmează să fie premiate.

„Pornim de la nota 10, dacă nu apar incidente sau evenimente, rămân cu 10, dar dacă apar coborâm spre o notă de corigență și nu vor mai fi premiate, ci sancționate. Nu vizăm numai sancțiunile, cred că efect mai mare au stimulentele”, a precizat managerul SJU Suceava.

El a spus că vor fi găsite și alte mijloace pentru ca personalul să fie mobilizat astfel încât lumea să fie mulțumită.

Managerul SJU Suceava a mai spus că vor fi recompensate patru asistente șefe care la evaluare „au fost fruntea”, iar celelalte au fost redistribuite și înlocuite temporar urmând ca după acest interval, în care să-și practice atribuțiile în alte secții, să fie reevaluate.

El a menționat că se fac evaluari ale personalului și că în această perioadă se evaluează activitatea asistetelor. (T.B.)


Intră acum și în grupul de