Constructorul șoselei de centură a Sucevei: Termenul actual de finalizare este de 17 septembrie 2019


Intră acum și în grupul de

Managerul de proiect din cadrul firmei care execută lucrările de finalizare a șoselei de centură a municipiului Suceava, Vasile Strâmbeanu, a declarat, joi, într-o conferință de presă că termenul de finalizare a lucrării este 17 septembrie.

El a spus că la centura Sucevei stadiul fizic al lucrărilor este de 12 la sută din ceea ce mai e de finalizat.

„Am atacat toate categoriile de lucrări, consolidări, zid de sprijin, consolidări teren de fundare”, a spus Strâmbeanu.

Potrivit acestuia se lucrează la cele două spații de servicii, se lucrează la poduri și că se vor realiza 8000 de piloți (stâlpi) de fondare cu lungimi de până la 13-14 metri pentru consolidarea terenului de fundare, în special în zona podurilor.

„Termenul actual de finalizare este de 17 septembrie 2019, iar până acum s-au făcut lucrări de circa 7 milioane de lei”, a spus Strâmbeanu.

Prefectul de Suceava, Mirela Adomnicăi, a menționat că executantul, care lucreză și la DN 18, va depune eforturi pentru a reloca forțele de la DN 18 pe centura Sucevei.

Prefectul județului Suceava susține o conferința de presa

Gepostet von NewsBucovina.ro am Mittwoch, 10. April 2019

Întrebat dacă traseul șoselei de centură a fost ales greșit, Strâmbeanu a evitat să se pronunțe, dar că în actualul stadiu al lucrărilor nu se mai poate face altceva. El a evitat să spună și câți kilometri de autostradă s-ar fi putut construi cu sumele alocate pentru această investiție.

În ceea ce privește Zidul Morții, el a spus că acesta a fost făcut în baza unor rapoarte, dar că există și o soluție pentru reducerea riscurilor acesta fiind lărgirea DN 17.(T.B.)


Intră acum și în grupul de