Tânăr din Cajvana, reținut de polițiști după ce a condus fără permis, a accidentat un copil de 7 ani și a plecat de la locul faptei


Intră acum și în grupul de

Un tânăr în vârstă de 20 de ani, din Cajvana, a fost reținut pentru 24 de ore și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava după ce a condus fără permis, a accidentat un copil de 7 ani și a plecat de la locul faptei.

Potrivit IPJ Suceava, joi, 11 aprilie a.c., în jurul orei 07.45, în timp ce conducea autoturismul într-o curbă pe DJ 178D din orașul Cajvana, un localnic de 20 de ani a pierdut controlul asupra direcției de mers și a pătruns pe trotuar, accidentând un minor de 7 ani, din localitate, după care și-a continuat deplasarea, fiind ulterior identificat de polițiști.

Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat faptul că tânărul de 20 de ani deține permis de conducere italian suspendat pe teritoriul României, pentru perioada 24.01.2019-23.04.2019, iar autoturismul aparține unui bărbat din orașul Cajvana.

Astfel, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției” și „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care are suspendat dreptul de a conduce pe teritoriul României”.

Totodată, șoferul a fost reținut pentru 24 de ore și încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, urmând să fie prezentat unității de parchet competente în vederea dispunerii unor măsuri preventive.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de