Mai mult de jumătate dintre sucevenii prezenți la Bursa locurilor de muncă organizată de AJOFM Suceava au primit oferte de muncă


Intră acum și în grupul de

La Bursa locurilor de muncă organizată, vineri, de AJOFM Suceava au participat 1.583 de persoane în căutarea unui loc de muncă din care 875 au fost selectate pentru încadrare.

Bursa generală a locurilor de muncă a fost organizată în judeţ în municipiile Suceava, Fălticeni, Rădăuţi şi Câmpulung Moldovenesc.

Directorul executiv al AJOFM Suceava, Dănuț Burgheaua, a menționat că la Bursa generală a locurilor de muncă organizată în judeţul Suceava au participat 140 de angajatori din care 65 din Suceava ce au oferit 756 de locuri de muncă, 29 în Fălticeni ce au oferit 687 de locuri de muncă, 18 în Rădăuţi cu 210 de locuri de muncă şi 28 în Câmpulung Moldovenesc care au oferit 98 de locuri de muncă.

La această bursă au venit să-şi caute un loc de muncă 1.583 de suceveni, din care 875  de persoane au fost selectate în vederea încadrării în muncă, 358 în municipiul Suceava, alte 187 în Fălticeni, 224 în Rădăuţi şi 106 în Câmpulung Moldovenesc.

         „ Angajatorii care au selectat candidați pentru al doilea interviu și-au exprimat deschiderea de a încadra persoane motivate, chiar dacă nu întruneau criteriile de calificare, iar ofertele de muncă neacoperite vor fi menținute pe lista de locuri vacante gestionată de AJOFM Suceava”, a declarat Dănuț Burgheaua. (N.B.)


Intră acum și în grupul de