Comisia pentru fonduri nerambursabile din Primăria Suceava a aprobat 1,5 milioane de lei pentru Foresta și 60.000 de lei pentru Arcanul USV. Harșovschi: Primăria Suceava sprijină și în acest an sectorul sportiv și cultural alocând 4.150.000 lei.


Intră acum și în grupul de

Primăria Municipiului Suceava sprijină și în acest an sectorul sportiv, dar și pe cel cultural prin finanțări nerambursabile, având alocate sumele de  4.050.000 lei pentru sport și 100.000 lei pentru cultură, a anunțat, miercuri, viceprimarul Lucian Harșovschi.

El a precizat că miercuri, Comisia pentru aprobarea fondurilor nerambursabile a declarat câștigătoare doar doua proiecte depuse:  proiectul în sumă de  1.500.000 lei al celor de la Clubul „Foresta” și  pe cel al Asociației „Arcanul USV”  în valoare de 60.000 lei.

Celelalte proiecte depuse, însumând 2.430.000 lei, ale Clubului Sportiv Universitatea Suceava, Clubului Sportiv Municipal (atletism, rugby, volei, canotaj, hochei, lupte, tir sportiv/arc, box), Asociației „Baschet Club Castorii”, Clubului Sportiv „Select” și Asociației „Mereu Tineri” au fost eligibile, dar nu au putut fi declarate câștigătoare, nefiind îndeplinită condiția din legea 350/2005 de a fi minim doi participanți la licitație.

Proiectele validate (Foresta și Arcanul USV)  vor fi supuse votului  în cadrul Ședinței de Consiliu Local de mâine, iar celelalte, într-o ședință ulterioară.(N.B.)


Intră acum și în grupul de