Un bărbat a fost arestat la Gura Humorului. El este acuzat că a forțat o femeie să întrețină cu el raporturi sexuale normale, anale şi orale timp de 20 de minute, iar apoi i-a furat și 900 de lei


Intră acum și în grupul de

Judecătoria Gura Humorului a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a unui bărbat care este acuzat de viol și tâlhărie.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Gura Humorului, a anunțat că luni  procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de un bărbat pentru săvârşirea infracţiunilor de viol şi tâlhărie calificată.

El este acuzat că în seara zilei de 30 martie 2019, in jurul orei 22:20, a urmărit o femeie în timp ce aceasta se deplasa pe jos de la locul de muncă spre domiciliul din oraşul Gura Humorului, şi prin exercitarea de violenţe fizice şi ameninţări cu moartea a constrâns-o să aibă cu el raporturi sexuale normale, anale şi orale timp de 20 de minute, după care i-a sustras suma de aproximativ 900 lei din portofel.

În urma violenţelor exercitate, femeie a suferit leziuni pentru care a necesitat un număr de 3-4 zile de îngrijiri medicale pentru vindecare.

Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Gura Humorului  a admis, marți, cererea prim-procurorului şi a dispus emiterea unui mandat de arestare pe numele bărbatului  pentru o perioadă de 30 de zile. (N.B.)


Intră acum și în grupul de