Doi bicicliști din Todirești și Zvoriştea au ajuns la spital după ce au fost accidentați în trafic


Intră acum și în grupul de

Doi bicicliști au ajuns miercuri după-amiază la UPU Suceava după ce au fost accidentanți în trafic.

Potrivit IPJ Suceava, primul accident a avut loc în jurul orei 17.35, după ce un bărbat de 35 de ani, din comuna Șcheia, ce conducea mașina pe Dj 209D în localitatea Costâna, la intersecția cu un DC neclasificat a intrat în coliziune cu un biciclist de 71 de ani, din comuna Todirești, care a pătruns pe DJ208D dinspre DC neclasificat.

În urma accidentului biciclistul a suferit leziuni ușoare fiind preluat de un echipaj medical și transportat la U.P.U. Suceava.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, ulterior fiindu-i prelevate mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. 

Biciclistul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, procedându-se la recoltarea de mostre biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei

Polițiștii au întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

Ulterior, în jurul orei 18:30, un bărbat de 34 ani, din comuna Mitocu Dragomirnei, ce se afla la volanul unei autoutilitare, pe DN 29 A, în localitatea Zvoriştea, s-a angajat în depăşirea unei biciclete condusă de un bărbat de 68 ani, din comuna Zvoriştea, moment în care l-a acroşat pe acesta.

În urma accidentului rutier, biciclistul nu a solicitat prezenţa unui echipaj medical la faţa locului, acesta fiind transportat ulterior de polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Adâncata la Spitalul Jud. Suceava în vederea efectuării de investigaţii de specialitate. I s-a stabilit diagnosticul „contuzie umăr drept, contuzie lombară şi plagă coapsă stângă”.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, iar la Spitalul Judeţean Suceava i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Biciclistul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, însă i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Și în acest caz cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „vătămare corporală din culpă”.

(M.T.)


Intră acum și în grupul de