Transport de țigări de contrabandă de 200.000 de lei depistat de polițiștii din Marginea în zona Solca-Arbore. După o urmărire în trafic, mașina a fost găsită abandonată într-un șanț aproape de Iaslovăț


Intră acum și în grupul de

Polițiștii au depistat, joi seara, un transport de țigări de contrabandă după o urmărire în trafic, dar șoferul a reușit să fugă.

Astfel, polițiștii din cadrul Secției de Poliție 3 Marginea, au interceptat joi seara un autoturism suspect, au efectuat semnal de oprire însă șoferul nu s-a conformat și s-a procedat la urmărirea acestuia până pe raza orașului Solca, iar de acolo până la ieșirea din comuna Arbore spre comuna Iaslovăț (DN2K) unde din cauza vitezei excesive a derapat și s-a oprit în șanțul din partea stânga a carosabilului.

Șoferul a părăsit autoturismul, un VW Touareg cu numere provizorii, iar polițiștii au văzut că în interior se aflau țigări de contrabandă, fiind vorba de 14,720 de pachete cu țigarete de proveniență extracomunitară și duty free, de diferite mărci, în valoare de aproximativ 200.000 lei.  

Autoturismul folosit în valoare de circa 40.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul I.P.J Suceava, iar cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuți pentru „contrabandă” și în vederea identificării autorului.


Intră acum și în grupul de