Biciclist trântit la pământ la Putna de un șofer care a deschis portiera fără să se asigure după ce a parcat în dreptul unui magazin


Intră acum și în grupul de

Un biciclist a fost rănit și a avut nevoie de îngrijiri medicale, vineri după amiaza, după ce a fost trântit la pământ de un șofer care a deschis portiera fără să se asigure după ce a parcat ilegal în dreptul unui magazin.

Potrivit Poliției Județene Suceava, un bărbat de 44 ani, din comuna Putna, conducea vineri după amiaza autoturismul pe DN2H în localitatea Putna, din direcția Mănăstirea Putna către Bivolărie.

FOTO: someseanul.ro

În aceeași direcție, din spatele acestuia, se deplasa în calitate de biciclist, un bărbat de 52 ani, din comuna Burla.

Când a ajuns în fața unui magazin șoferul de 44 de ani a parcat autoturismul pe partea dreaptă a drumului, într-o zonă în care oprirea este interzisă, după care a deschis portiera fără a se asigura dacă din spate circulă alte vehicule.

În acel moment, l-a acroșat cu portiera pe biciclist, care era în depășirea autoturismului oprit.

Biciclistiul s-a dezechilibrat și a căzut pe partea carosabilă suferind leziuni ușoare.

În urma evenimentului rutier a rezultat vătămarea corporală ușoară a biciclistului care a fost transportat la Spitalul Municipal Rădăuți pentru îngrijiri medicale.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Biciclistul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În acest caz s-a deschis un dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”. (N.B.)


Intră acum și în grupul de