Dezastru în locuința femeii din Dărmănești care locuia cu 17 câini găsit de Asociația pentru protecția animalelor „Casa lui Patrocle” din Suceava care cere sprijin: Am găsit schelete de câini mâncați de ceilalți câini, pui de la două cățele, pui de pisică, gâște și capre înfometate


Intră acum și în grupul de

Asociația pentru protecția animalelor „Casa lui Patrocle” din Suceava a făcut un apel pentru preluarea animalelor care au fost găsite într-o casă din Dărmănești unde o femeie locuia cu 17 câini în casă.

Asociația arată pe pagina de socializare că la Dărmănești este un caz social extrem de grav precizând că o femeie a fost dusă la spital după ce vecinii au chemat poliția și ambulanța deoarece nu o văzuseră de mult timp și credeau că a murit.

Femeia suferise un traumatism cranio-cerebral și este internată în spital.

 „Acasă însă am găsit un dezastru! Schelete de câini mâncați…de ceilalți câini, pui de la vreo două cățele, pui de pisică, gâște închise și înfometate, șapte căprițe tot închise, rupte de foame!”, arată reprezentanții asociației pentru protecția animalelor.

Aceștia fac un apel pentru ca animalele să fie preluate.

„Ajutați-ne cu puii, caprele și gâștele măcar!! Să fim oameni și să ne implicăm să salvăm animalele astea!”, se arată în apelul asociației care menționează că nu are unde duce aceste animale.

Reamintim că o femeie de 63 de ani din Dărmănești despre care vecinii au crezut că a murit pentru că nu a mai fost văzută de o săptămână a fost găsită în locuință, în stare precară de sănătate, iar în cameră erau 17 câini.

Femeia este cunoscută ca fiind consumatoare de băuturi alcoolice și trăiește în condiții mizere.

Ea a spus că nu a mai fost vizitată de nimeni în ultima vreme.

Femeia a fost preluată de o ambulanță care a transportat-o la UPU Suceava unde a fost internată cu diagnosticul traumatism cranio-cerebral și etilism acut. (N.B.)


Intră acum și în grupul de