Proprietarul unui magazin din Vatra Moldoviței s-a dat de gol că are marfă de contrabandă. El a reclamat că i-a fost spart magazinul, iar polițiștii au găsit alcool și țigări de contrabandă


Intră acum și în grupul de

Proprietarul unui magazin din Vatra Moldoviței s-a ales cu dosar penal pentru contrabandă după ce a reclamat un furt din magazin.

Astfel, sâmbătă dimineața, polițiștii Secţiei nr. 14 Poliţie Rurală Vama aflați în executarea serviciului de patrulare pe raza Secţiei 14 Poliţie Rurală Vama, au fost sesizaţi de un bărbat din comuna Vatra Moldoviței, despre faptul că în noaptea de vineri spre sâmbătă hoții i-au pătruns în incinta societății comerciale pe care o administrează și au sustras o suma de bani, precum și articole de încălțăminte.

 El a precizat că în interiorul magazinului sub o tejghea avea o suma mică de bani care ar fi i-a fost sustrasă, constatând totodată că din magazin au fost luate mai multe bunuri care însumează valoarea de aproximativ 1500 lei.

În acest caz a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ,,furt calificat”.

Totodată, în timpul cercetării locului faptei au fost identificate în interiorul magazinului mai multe pachete de țigarete, de provenienţă extracomunitară, respectiv 2240 bucăți țigări marca Marble fără timbru fiscal și acte de proveniență, cu o valoare de piață de aproximativ 1232  lei, precum și 9 recipiente din sticlă de plastic a câte un litru fiecare, fără a fi inscripționate sau imprimate timbru fiscal, cu o valoare de 270 lei, cu privire la care proprietarul nu a putut oferi mai multe detalii.

În acest caz s-a întocmit dosar de cercetare penală  pentru comiterea infracţiunii de contrabandă și s-a dispus confiscarea țigaretelor de contrabandă, de provenienţă extracomunitară precum și confiscarea a 9 litri alcool.(N.B.)


Intră acum și în grupul de