Dream Foundation ajută tinerii suceveni să studieze în străinătate


Intră acum și în grupul de

Comunicat de presă

Începând cu luna martie a anului 2009, organizaţia Dream Foundation, care până acum activa în diferite ţări din Europa, şi-a făcut apariţia şi în România cu scopul de a facilita accesul studenţilor români în universităţi din Europa, Canada şi Brazilia. Prin colaborări cu unele din cele mai bune universităţi din lume, Dream Foundation îşi propune să ajute tinerii din România să studieze în ţări precum Franţa, Marea Britanie, Spania, Danemarca, Grecia şi multe altele. Astfel, elevii şi studenţii români au posibilitatea să aleagă din peste 500 de programe educaţionale. Studiile se desfăşoară în mare parte în limba engleză iar taxele programelor şi ale cursurilor sunt de cele mai multe ori acoperite de guvern.

Dream Foundation este o organizaţie Europeană non-profit, al cărei principal domeniu de activitate este crearea de oportunităţi şi facilitarea studiilor în străinătate. “Prin Dream Foundation vrem să facem ca studiile în afara ţării să fie posibile şi uşor accesibile pentru toată lumea, acest lucru fiind posibil şi datorită faptului că am dezvoltat un inovator sistem de aplicare online”, declară Sten Rinne, unul din fondatorii Dream Foundation.

Tinerii români au acum posibilitatea de a începe studiile în una dintre cele aproape 20 de Universităţi care oferă învăţământ superior în şapte ţări membre UE, Canada şi Brazilia. Universităţile care au fost mai întâi evaluate cu atenţie pentru a asigura calitatea superioară a studiilor, oferă mai mult de 500 de programe de studiu. Pentru mai multe informatţii, vă rugăm contactaţi: Ioana Axinte (Dream Foundation Romania Representative) -Tel: (+4) 0765 644 224, E-mail: [email protected], Web page: www.dreamfoundation.eu.


Intră acum și în grupul de