VOLTAJ, în concert extraordinar la inaugurarea noului mall Galleria din Suceava


Intră acum și în grupul de

Cel mai recent mall al lanţului internaţional Galleria, dezvoltat de GTC împreună cu Aura Investments, îşi va începe activitatea în oraşul Suceava de la 27 martie, având ca punct culminant concertul susţinut de formaţia Voltaj. Concertul va avea loc în parcarea din faţa mall-ului, începând cu ora 19:30, unde sunt aşteptaţi peste 10.000 de spectatori, intrarea la eveniment fiind liberă.

Voltaj va avea la Galleria unul dintre cele mai mari concerte organizate vreodată în Suceava

Concertul susţinut de cei de la Voltaj va avea loc pe o scenă impresionantă de 12 m lungime şi 10 lăţime, cu amplificatoare de sunet care au o putere de peste 40 KW. Montarea întregului echipament va dura o zi întreagă, în condiţiile în care se va lucra cu o echipă de 16 specialişti. Concertul va fi proiectat simultan pe unul dintre pereţii mall-ului şi pe prismele din interior cu ajutorul unui echipament tehnic de ultimă generaţie. Scena rămâne instalată şi după terminarea concertului de pe 27 martie, pentru că a doua zi, pe 28 martie, este programat un alt spectacol inedit pentru iubitorii de muzică bună ai oraşului Suceava.

Show-uri şi cadouri

Conceptul inovator cu care Galleria Suceava intră pe piaţa locală este intitulat “Show-uri şi cadouri” şi urmăreşte să aducă publicului suceavean un mix cât mai bun de divertisment şi oportunităţi de shopping. Startul campaniei va fi dat bineînţeles de către concertele pregătite în deschiderea mall-ului şi de promoţiile primelor zile de shopping. Trupa Voltaj abia aşteaptă să cante împreună cu fanii lor melodii deja consacrate precum “20”, “De la mine” sau “Albinutza”, dar şi cel mai recent single al lor “Dematurizarea”. În plus, au promis un show incendiar pe 27 martie, iar fanilor suceveni le-au adresat următorul mesaj: “Iubim Suceava pentru traditţile ei şi pentru oamenii ei cu totul speciali, români adevăraţi. La Suceava vom susţine un concert absolut extraordinar în care vom da tot ce avem mai bun. La Suceava, Voltaj va face super-show. Vă aşteptăm la Galleria să ne distrăm şi să cântăm împreună – Tânăr Vreau Mereu Să Fiu!!!”

Despre Voltaj

Formaţia Voltaj a fost înfiinţată în anul 1982, s-a impus repede, şi a avut încă de la început o personalitate puternică şi bine definită. Primul solist al trupei a fost, acum celebrul, Cristi Minculescu. Datorită mesajelor care au fost considerate prea puternice de către regimul comunist, trupa nu a avut nici o apariţie discografică timp de 13 ani. Astfel, primul album, “Pericol de moarte”, este lansat în anul 1996.
O schimbare importantă în componenţa trupei are loc în anul 1998, când apare Călin Goia ca vocalist şi începe să se contureze şi schimbarea stilului muzical şi a imaginii trupei. În 1999, Boby Stoica se alătura trupei la clape, iar prima apariţie discografică în noua formulă este maxi single-ul “Asta-i viaţa”, care apare în februarie 1999, fiind urmat de un turneu de promovare în toată ţara. În decembrie 2003, formaţia sărbătoreşte 5 ani de existenţă în formula actuală, printr-un album “Best Of” şi primeşte discul de platină pentru vânzările albumului “424”. În anul 2005 sunt lansate cartea Voltaj, “Povestea oricui”, alături de CD-ul Integrala Voltaj, cuprinzând mix-uri ale tuturor pieselor Voltaj începând din 1998.

Pe parcursul existenţei sale, formaţia Voltaj a câstigat numeroase premii, printre care „Best Romanian Act” la MTV European Music Awards, Lisabona – 2005, de două ori premiul MTV pentru “Cel mai bun grup”, “Premiul industriei muzicale pentru cel mai bun grup”, premii pentru “Cel mai bun single”, “Cel mai bun album”, “Cea mai ascultată melodie”.

Galleria Suceava – unul dintre cele mai moderne centre comerciale din ţară, parte a lanţului internaţional de mall-uri Galleria, cu o prezenţă în 6 ţări europene. Galleria va avea ca puncte de atracţie pentru publicul larg, un magazin de electrocasnice, mai multe magazine de fashion, încălţăminte, cadouri, o zonă de food court, restaurante fast food şi cafenele, ce vor însuma 10.700 mp suprafaţă închiriabilă. Prin oferta generoasă şi gama diversă de produse, Galleria Suceava va deveni cu siguranţă una dintre destinaţiile preferate ale locuitorilor Sucevei şi oraşelor învecinate.


Intră acum și în grupul de