Un tânăr şofer strivit între fiarele autoturismului, a decedat pe E 85, în zona comunei Pătrăuţi


Intră acum și în grupul de

În afara municipiului Suceava, pe drumul naţional DN 2, în apropiere de Pătrăuţi, sâmbătă seară a avut loc un grav accident de circulaţie, şoferul vinovat decedând imediat după impact. Potrivit IPJ Suceava, sâmbătă, la ora 20:15, M. VASILE, în vârstă de 20 ani, din comuna Dărmăneşti, în timp ce conducea un autoturism, s-a angajat în depăşirea neregulamentară a două autoturisme şi a intrat în coliziune frontală cu un autoturism, condus regulamentar din sens opus de B. ALIN, în vârstă de 36 ani, din municipiul Rădăuţi.
Impactul a fost violent, tânărul şofer ce a produs accidentul decedând, iar B. ROXANA, în vârstă de 30 ani, pasageră în celălalt autoturism a fost grav rănită. Cu răni uşoare s-a ales şi celălalt conducător auto, B. ALIN. Acesta din urmă a declarat poliţiştilor că purta centură de siguranţă, după care acestuia şi pasagerei B. ROXANA i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Dispeceratul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Bucovina” al judeţului Suceava a fost anunţat la ora 20:14 despre producerea acestui grav accident rutier. Imediat, la faţa locului s-au deplasat un echipaj de descarcerare şi un modul SMURD. Aceştia au constatat că, în urma coliziunii dintre două autoturisme (Renault Clio Symbol şi Audi A4) au rezultat trei victime, dintre care una încarcerată.

„Echipajul de descarcerare a asigurat accesul rapid către victima prinsă între fiarele maşinii, şoferul autoturismului Audi A4, Vasile M., pentru care, din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic, constatând decesul”, precizează ISU „Bucovina” Suceava.

Echipajul SMURD a acordat primul ajutor celor din autoturismul Renault Clio Symbol, care ulterior au fost preluaţi de către ambulanţe şi transportaţi la Spitalul Judeţean pentru investigaţii amănunţite.
Totodată, pompierii suceveni au luat măsurile de siguranţă specifice în astfel de cazuri (balizarea zonei, deconectarea bornelor de la baterie şi verificarea eventualelor scurgeri de carburant).


Intră acum și în grupul de