Constantin Huţanu va fi instalat subprefect al judeţului, luni la ora 13:00

Cel de-al doilea subprefect al judeţului Suceava, fostul primar al municipiului Vatra Dornei, Constantin Huţanu (PSD), va fi instalat în funcţie, luni, la ora 13:00, în prezenţa prefectului judeţului Suceava, Sorin Arcadie Popescu.

Huţanu a venit la Suceava încă de la primele ore ale dimineţii şi a solicitat instalarea în funcţie pe motive ce ţin de starea sa de sănătate, care nu-i permite să facă foarte multe deplasări pe distanţe lungi. Reamintim că Huţanu a suferit recent o operaţie de hernie de disc şi era consiler local la Vatra Dornei. PSD-istul a fost primar al Dornei, timp de două mandate, şi a candidat la un fotoliu de senator, însă a eşuat în demersul său. Huţanu a fost unul dintre primarii în care preşedintele organizaţiei PSD Suceava, Gavril Mîrza, şi-a pus destule speranţe, însă rezultatele politice la alegerile locale şi generale din 2008 au fost dezamăgitoare.

Cu toate acestea, PSD Suceava l-a desemnat pe Huţanu drept subprefect, în locul lui Ovidiu Milici, care a avut iniţial suportul mai multor membri ai Biroului Judeţean, însă social-democraţii “au votat” până când Huţanu a avut câştig de cauză.

Primul subprefect al Sucevei, Eugen Girigan, a fost instalat în funcţie la începutul săptămânii trecute, înlocuind-o în funcţie pe Angela Zarojanu. Constantin Huţanu îl va înlocui în funcţie pe Dumitru Paşniciuc, care va pleca în funcţia de secretar general al judeţului, în locul lui Dumitru Dănilă.

loading...