Constantin Huţanu va fi instalat subprefect al judeţului, luni la ora 13:00


Intră acum și în grupul de

Cel de-al doilea subprefect al judeţului Suceava, fostul primar al municipiului Vatra Dornei, Constantin Huţanu (PSD), va fi instalat în funcţie, luni, la ora 13:00, în prezenţa prefectului judeţului Suceava, Sorin Arcadie Popescu.

Huţanu a venit la Suceava încă de la primele ore ale dimineţii şi a solicitat instalarea în funcţie pe motive ce ţin de starea sa de sănătate, care nu-i permite să facă foarte multe deplasări pe distanţe lungi. Reamintim că Huţanu a suferit recent o operaţie de hernie de disc şi era consiler local la Vatra Dornei. PSD-istul a fost primar al Dornei, timp de două mandate, şi a candidat la un fotoliu de senator, însă a eşuat în demersul său. Huţanu a fost unul dintre primarii în care preşedintele organizaţiei PSD Suceava, Gavril Mîrza, şi-a pus destule speranţe, însă rezultatele politice la alegerile locale şi generale din 2008 au fost dezamăgitoare.

Cu toate acestea, PSD Suceava l-a desemnat pe Huţanu drept subprefect, în locul lui Ovidiu Milici, care a avut iniţial suportul mai multor membri ai Biroului Judeţean, însă social-democraţii “au votat” până când Huţanu a avut câştig de cauză.

Primul subprefect al Sucevei, Eugen Girigan, a fost instalat în funcţie la începutul săptămânii trecute, înlocuind-o în funcţie pe Angela Zarojanu. Constantin Huţanu îl va înlocui în funcţie pe Dumitru Paşniciuc, care va pleca în funcţia de secretar general al judeţului, în locul lui Dumitru Dănilă.


Intră acum și în grupul de