Un șofer băut din Bogdănești a intrat cu mașina într-un șanț, la Bunești


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 50 de ani, din Bogdănești, a ajuns cu mașina pe care o conducea într-un șanț, miercuri, în jurul orei 16:52, la Bunești. Bărbatul era sub influența băuturilor alcoolice.

O patrulă din cadrul Secției 12 Poliție Rurală Preutești a fost sesizată, miercuri după-amiază, despre faptul că, pe raza localității Bunești, o mașină a intrat într-un șanț.

 Potrivit IPJ Suceava,  polițiștii au identificat pe DN 2, un autoturism care prezenta avarii și conducătorul auto, un bărbat de 50 de ani din comuna Bogdănești. Acesta a declarat că, întrucât a intrat cu partea dreaptă a autoturismului pe pietriș, a derapat ușor și a intrat într-un șanț pe marginea drumului.

Întrucât emana halenă alcoolică, conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,94 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

                În acest caz, s-a deschis dosar penal pentru: „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”. ( Adelina Cristina Ciobanu)


Intră acum și în grupul de