Băut, fără permis și cu viteză excesivă, un tânăr din Voitinel a intrat cu mașina într-un mal de pământ rănind trei persoane


Intră acum și în grupul de

Trei persoane, între care un copil de patru ani, au fost rănite, joi seara, după ce un tânăr de 21 de ani din comuna Voitinel, a produs un accident în comuna Vicovu de Jos.

El nu a adaptat viteza la condițiile de drum într-o curbă la stânga, a părăsit partea carosabilă, și a intrat într-un mal de pământ.

În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a unui pasager 24 de ani și a doi minori de 4 și 17 ani, toți din comuna Voitinel.

La rândul său, șoferul a părăsit locul faptei însă a fost identificat la scurt timp de polițiști pe raza localității de domiciliu și fiind testat cu aparatul etilotest, rezultatul a fost de 0,09 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, s-a stabilit că tânărul de 21 de ani nu deține permis de conducere.

În acest caz s-a deschis un dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului fără încuviințarea poliției care efectuează cercetarea locului faptei”, ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de