Un bărbat din Vatra Dornei a băut soluție de clor și a înghițit un flacon de pastile de Diazepam pentru că dragostea sa față de o localnică nu este împărtășită


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 49 de ani din Vatra Dornei a fost internat vineri seara în Spitalul Județean Suceava după ce a înghițit 20 de pastile de Diazepam și un litru de soluție de clor.

Bărbatul a ajuns inițial la Compartimentul Primiri Urgențe unde a spus că a înghițit 20 de pastile  și a  ingerat o substanță pe bază de clor.

În urma cercetărilor s-a stabilit că în cursul zilei de vineri aceasta a mers la o femeie din Vatra Dornei de la multe ori și i s-a plâns acesteia că  suferă din dragoste după o persoană din zonă și din acest motiv a înghițit 20 de pastile și a băut o substanță pe bază de clor.

Întrucât starea bărbatului s-a  agravat femeia a apelat 112, iar bărbatul a fost transportat cu o ambulanță la Spitalul din Vatra Dornei unde i s-au acordat îngrijiri medicale.

Acesta a fost diagnosticat cu „intoxicație voluntară cu ,,Diazepam – declarativ 20 de tablete și soluție de clor, aproximativ 1 litru”, și a fost transferat la UPU al SJU Suceava.(N.B.)


Intră acum și în grupul de