Acasă Social Tânără din Cornu Luncii, prinsă la volan fără permis. Proprietarul mașinii are...

Tânără din Cornu Luncii, prinsă la volan fără permis. Proprietarul mașinii are și el dosar penal


Intră acum și în grupul de

O tânără din comuna Cornu Luncii care se deplasa cu autoturismul, luni seară, a fost oprită de către o patrulă din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Mălini pentru control. Tânăra  nu avea permis de conducere, iar autoturismul i-a fost încredințat spre a fi condus de un tânăr din orașul Liteni care știa că aceasta nu avea permis de conducere.

             Potrivit IPJ Suceava, o patrulă din cadrul Secției 7 Poliție Rurală Mălini a oprit pentru control pe strada Principală din comuna Cornu Luncii, autoturismul condus de o localnică de 18 ani.



Polițiștii au constatat că, tânăra nu posedă permis de conducere, iar autoturismul i-a fost încredințat spre a fi condus pe drumurile publice de un tânăr de 23 de ani din orașul Liteni, care știa  că, aceasta nu are permis de conducere.

            În acest caz, s-a deschis dosar penal pentru tânăra de 18 ani care este cercetată pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a poseda permis de conducere”, și pentru tânărul de 23 de ani pentru  „încredințarea unui vehicul pentru a fi condus pe drumurile publice unei persoane despre care știa că nu posedă permis de conducere”. ( Adelina Cristina Ciobanu )


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version