Acasă Social Un bărbat din Bălcăuți a fost încătușat și reținut după ce și-a...

Un bărbat din Bălcăuți a fost încătușat și reținut după ce și-a lovit soția și a încercat să o bată și de față cu polițiștii chemați de copil să intervină


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Bălcăuți a fost imobilizat, încătușat și reținut luni pentru violență în familie, acesta lovindu-și soția, iar copilul lor a anunțat Poliția.

Astfel, un copil a sesizat, luni după amiaza, polițiștii din Bălcăuți că tatăl său pe bate pe mama sa.



Un echipaj format din doi polițiști s-a deplasat imediat la adresa respectivă unde, în stradă, a fost găsită mama copilului care a făcut sesizarea și care avea urme de lovituri pe față.

Ea a spus că soțul ei, în vârstă de 30 de ani, este beat și că a lovit-o cu pumnul în față.

Polițiștii au intrat în curtea locuinței la solicitarea femeii, iar la apariția bărbatului aceștia s-au prezentat și i-au explicat acestuia motivul pentru care au venit, cerându-i să explice cauza conflictului cu soția și să se legitimeze.

Bărbatul a refuzat să se legitimeze și a devenit agresiv față de polițiști și față de soție, încercând să o lovească pe aceasta în prezența lor.

În aceste condiții, polițiștii au intervenit pentru imobilizarea și încătușarea agresorului, care a opus rezistență.

Bărbatul a fost reținut 24 de ore și introdus în Arestul IPJ Suceava urmând să fie prezentat Judecătoriei Rădăuți pentru luarea unor măsuri preventive.(N.B.)


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version