Un tânăr din Stulpicani, suspect pentru nouă furturi din locuințe, a fost reținut de polițiști după efectuarea unor percheziții


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 21 de ani din Stuplicani a fost reținut, marți, fiind suspect de nouă furturi din locuințe comise în perioada 2018-2019 pe raza comunei Stulpicani.

În acest caz mai multe dosare penale privind furturi din locuințe din zona Molid din comuna Stulpincani au fost reunite, iar în urma investigațiilor a fost stabilit cercul de bănuiţi, care s-a redus la un număr de trei persoane.

Totodată, în cursul zilei de marți, cu sprijinul grupelor Serviciului Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Suceava, au fost efectuate patru  percheziții domiciliare pe raza comunelor Stulpicani  și Ostra, fiind identificate bunuri ce au legătură cu cauza și s-a dispus urmărirea penală față de un tânăr de 21 de ani pentru nouă infracțiuni de furt calificat.

Tânărul a fost reținut marți după amiaza și a fost introdus în Arestul  IPJ Suceava urmând să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.


Intră acum și în grupul de