O tânără italiancă, însărcinată, a fost înjunghiată la Frătăuții Vechi de sora concubinului ei, furioasă că aceasta locuia în casa tatălui ei. Lama cuțitului s-a rupt în coloana vertebrală și a rămas în corpul femeii care a fost transportată cu elicopterul la Iași.


Intră acum și în grupul de

O italiancă de 24 de ani care este într-o relație de concubinaj cu un bărbat din Frătăuții Vechi a fost înjunghiată, miercuri, de sora iubitului femeii, în vârstă de 43 de ani din Frătăuții Noi, pentru că era furioasă că aceasta locuiește în casa tatălui ei,

Conform primelor cercetări făcute de polițiști sub coordonarea unui procuror, italianca, gravidă în luna a treia și care mai are doi copii cu bărbatul din Frătăuții Vechi se afla, miercuri, singură, la locuința tatăului iubitului ei.

Acolo a venit sora concubinului care a agresat-o și apoi a lovit-o cu un cuțit de mai multe ori, italianca fiind rănită în zona pieptului în partea dreaptă, dar și în partea stângă a corpului, iar ultima lovitură, când lama cuțitului s-a rupt, a fost în zona coloanei vetebrale.

Lama cuțitului a rămas în corpul femeii și se suspicionează că a secționat măduva spinării.

Femeia agresată a fost preluată cu un elicopter SMURD și transportată la Spitalul Sf. Spiridon din Iași.

Agresoarea a fost preluată în custodia poliției fiind audiată (N.B.)


Intră acum și în grupul de