Un ucrainean băut a provocat un accident în apropiere de Dornești. A avariat un indicator rutier și gardul ce împrejmuiește o proprietate privată


Intră acum și în grupul de

Accidentul sa produs în data de 27 iunie, în jurul orei 18.00. Un cetățean ucrainean de 49 de ani conducea autoturismul pe DN 17A în afara localității Dornești. Pe fondul consumului de băuturi alcoolice, bărbatul nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă și a intrat într-un indicator rutier și în gardul ce împrejmuiește o proprietate privată.

În urma impactului, a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto, care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Acesta a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind de 1,17 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „vătămare corporală din culpă”, „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului” și „sustragerea de la prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de