O suceveancă a fost trimisă în judecată după ce a mituit un polițist pentru a o programa peste rând la proba pentru permis


Intră acum și în grupul de

O femeie de 31 de ani a fost trimisă în judecată, cercetată sub control judiciar pentru săvârșirea infracțiunii de dare de mită.

Potrivit unui comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, pe 15 mai, femeia se afla în incinta sediului Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor Suceava, în sala de examinări teoretice.

În aceste împrejurări, inculpata a oferit unui ofiţer de poliţie cu funcţie de conducere din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere şi Înmatricularea Vehiculelor Suceava suma de 100 Euro, pentru ca lucrătorul de poliţie să îi urgenteze programarea susţinerii probei practice a examenului de obţinere a permisului de conducere auto, în condiţiile în care perioada comunicată ca fiind disponibilă pentru susţinerea probei era septembrie pentru Mun. Rădăuţi şi iulie pentru Municipiul Suceava.

Prin ordonanţa din data de 15.05.2019, Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava a instituit sechestru asigurator asupra sumei de 100 Euro, ridicată de la inculpată, sumă care a fost oferită, cu titlu de mită ofițerului de poliție.

Dosarul a fost înaintat Tribunalului Suceava.


Intră acum și în grupul de