Tânărul reținut în cazul omorului din Liteni a fost plasat în arest preventiv pentru 30 de zile


Intră acum și în grupul de

Principalul suspect în cazul omorului din Liteni, un tânăr de 17 ani, a fost plasat în arest preventiv.

Imagine ilustrativă

Marți dimineață, acesta a fost prezentat Tribunalului Suceava cu propunerea de arestare preventivă. Instanța, însușindu-și propunerea Parchetului, a emis pe numele lui un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Astfel, tânărul a fost reintrodus în CRAP al IPJ Suceava.

Amintim că băiatul a fost reținut duminică. Anchetatorii consideră că minorul l-a înjunghiat pe un alt tânăr (24 ani) din Liteni cu un cuțit tip briceag în mai multe zone vitale. Din cauza rănilor suferite tânărul a decedat.

Totodată, în cursul după-amiezii de duminică a fost efectuată autopsia medico-legală a cadavrului victimei. Medicul legist a concluzionat preliminar că moartea tânărului a fost violentă, datorându-se șocului hemoragic cu hemotorax masiv instalat ca urmare a secționării ventriculului stâng şi pulmonului stâng prin plăgi tăiate penetrante transfixiante.

Astfel, cercetările privindu-l pe inculpatul minor continuă sub aspectul comiterii infracțiunii de „omor”. Cazul se află în gestiunea SIC al IPJ Suceava.


Intră acum și în grupul de