Un motociclist a fost prins circulând cu 103 km/h pe străzile Sucevei. A încercat să fugă de polițiști, însă a căzut de pe motocicletă


Intră acum și în grupul de

Urmărire ca în filme a avut loc în noaptea de joi spre vineri pe străzile Sucevei.

Aproape de miezul nopții, radarele polițiștilor au înregistrat o motocicletă care circula cu 103 km/h pe strada Calea Unirii, în Burdujeni.

Polițiștii au intrat in5 urmărirea acestuia. Motociclistul încerca să fugă de polițiști în direcția spre Adâncata. Însă pe strada 22 Decembrie, înaintea zonei de serpentine, după o depășire a unui autotren, motociclistul a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat pe partea carosabilă.

În urma accidentului, a suferit leziuni ușoare doar pasagerul din spate a motociclete, un tânăr de 21 de ani. Totodată, a fost stabilită și identitatea șoferului, acesta fiind un tânăr de 19 ani, din, ambii fiind in comuna Dumbrăveni. Conducătorul motocicletei marca Yamaha este posesor de permis de conducere categoria A.    

De asemenea, tânărul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.


Intră acum și în grupul de