O tânără, fără permis, a comis un accident în Câmpulung Moldovenesc fiind la volanul unei mașini de ocazie


Intră acum și în grupul de

O tânără de 18 ani, fără permis, a comis intrat în gardul unui imobil din Câmpulung Moldovenesc, fiind la volanul unei mașini străine.

Imagine ilustrativă

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că,  joi după-amiaza, proprietarul mașinii, un tânăr de 23 de ani, a luat la ocazie pe tânăra care a comis accidentul pe raza localității Prisaca Dornei. Aceștia s-au deplasat la Câmpulung Moldovenesc, unde tânăra a rugat să urce ea la volan. Deși aceasta i-a comunicat proprietarului mașinii că nu deține permis de conducere, acesta i-a încredințat autoturismul.

La scurt timp, ajunși la intersecția cu strada Nicolae Bălcescu din localitate, tânăra nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției de mers și  a intrat în coliziune cu gardul unui imobil.  

Potrivit unui comunicat de presă al IPJ Suceava, în urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au stabilit faptul că, niciunul dintre cei doi tineri nu deține permis de conducere. Totodată, ambii au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de