Depozit de țigări de contrabandă din Fălticeni, folosit în continuare, deși polițiștii au făcut deja două descinderi în locație. Polițiștii stabilesc acum întregul circuit și persoanele implicate


Intră acum și în grupul de

Polițiștii au percheziționat, vineri, o magazie din Fălticeni, având suspiciuni că e folosită ca depozit de țigări de contrabandă, după ce au mai făcut o descindere în locație în luna mai când au găsit țigări de contrabandă.

Potrivit Poliției Județene Suceava, un echipaj de jandarmi a solicitat, joi, sprijinul Poliției municipiului Fălticeni, întrucât, pe timpul patrulării a observat un localnic de 47 de ani care ridica mai multe pachete de țigarete de proveniență extra-comunitară dintr-un imobil situat pe B-dul Revoluției din localitate.

Ulterior, în baza unui mandat emis de Judecătoria Fălticeni, polițiștii au efectuat  o percheziţie la magazia situată pe Bulevardul Revoluției din municipiul Fălticeni, ocazie cu care au fost identificate 128 de pachete cu țigări de proveniență extra-comunitară, prejudiciul fiind de aproximativ 1.728 lei.

În cursul lunii mai 2019, Serviciul de Investigarea Criminalității Economice Suceava a efectuat o altă percheziție în aceeași locație, fiind identificate și ridicate mai multe pachete de țigarete de proveniență extra-comunitară

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de contrabandă, cercetările fiind continuate de polițiști pentru identificarea tuturor persoanelor implicate și stabilirea întregului circuit al țigărilor de contrabandă.(N.B.)


Intră acum și în grupul de