Accident în Gura Humorului provocat de un conducător de ATV, fără permis și fără experiență


Intră acum și în grupul de

Un accident rutier s-a produs, marți seara, pe strada Piatra Pinului din orașul Gura Humorului, informează IPJ Suceava print-un comunicat de presă.

Astfel, un localnic de 27 de ani, conducând un ATV a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune cu autoturismul condus de un tânăr de 20 de ani din localitate. Bărbatul nu avea experiență în conducerea ATV-urilor.

Din accident a rezultat rănirea ușoară a conducătorului ATV-ului care a fost transportat la spital pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Sursa citată precizează că ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că bărbatul de 27 de ani nu posedă permis de conducere, iar ATV-ul a fost luat din posesia unui bărbat din Gura Humorului, fără acordul acestuia.

În cauză s-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de „conducere fără a poseda permis”, „furt în scop de folosință” şi „vătămare corporală din culpă”, ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de