Trei accidente într-o singură zi din cauza neadaptării vitezei pe drumurile sucevene


Intră acum și în grupul de

Inspectoratul de Poliție Județean Suceava informează despre trei accidente produse miercuri din cauza vitezei excesive sau neadaptării vitezei la condițiile de drum.

Astfel, la miezul nopții, a avut loc un accident soldat cu trei răniți în comuna Sadova.

Un tânăr de 22 de ani din comuna Fundu Moldovei pe fondul vitezei excesive, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe sensul opus de mers și a intrat în coliziune violentă cu un gard din lemn, ce împrejmuia un teren extravilan.

Din accident a rezultat rănirea conducătorului auto și a doi tineri de 24 și 26 de ani, și ei din comuna Fundu Moldovei. Aceștia au fost transportați la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, unul dintre ei fiind în starea de inconștiență.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză s-a dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”, ce va fi soluționat procedural.

Un alt accident a avut loc în jurul orei 19:30, în comuna suceveană Vama. O localnică de 27 de ani, aflată la volanul unui BMW, pe fondul neadaptării vitezei de deplasare la condițiile de drum, carosabilul fiind umed, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a pătruns pe sensul opus de mers,  intrând în coliziune  cu autoutilitara condusă de un tânăr de 21 de ani, din comuna Dumbrăveni.

În urma accidentului a rezultat avarierea autovehiculelor dar și rănirea ușoară a conducătoarei auto. Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În cauză s-a dosar penal ce va fi soluționat procedural.

Apoi, în jurul orei 22:00, în apropierea localității Pojorâta, un bărbat de 37 de ani, din comuna Ipotești, nu a adaptat  viteza  la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a pătruns pe sensul opus de mers, unde a intrat în coliziune frontală cu autocamionul condus regulamentar de un bărbat de 43 de ani, din județul Bacău.

Din accident a rezultat rănirea ușoară a unei femei de 20 de ani, pasageră în autoturism.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative. În cauză s-a dosar penal ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de