Imprudența în trafic a cauzat, marți, două accidente cu șase răniți


Intră acum și în grupul de

În cursul zilei de marți, pe șoselele județului Suceava au avut două accidente, cauzate de imprudența șoferilor, care s-au soldat cu șase răniți, inclusiv un copil.

Astfel, unul din accidente a avut loc dimineața DN 2E în afara comunei Păltinoasa. Pe fondul vitezei excesive şi a nepăstrării unei distanţe de siguranţă faţă de autovehiculul care circula în faţa sa, un bărbat de 71 de ani din județul Bacău a frânat brusc, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi s-a răsturnat într-un şanţ de pe sensul opus de mers.

Imagine ilustrativă

Din accident, a rezultat rănirea a două femei, una de 65 de ani din județul Neamț și cealaltă de 69 de ani din  județul Bacău și a unui bărbat de 66 de ani, tot din județul Neamț, pasageri în autoturism.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural.

Apoi, după-amiază, un alt accident a avut loc pe DN 17 din comuna Dorna Candrenilor. Pe fondul neatenției în conducere, un bărbat de 24 de ani din județul Botoşani, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu autoturismul condus regulamentar de un bărbat de 40 de ani din comuna Poiana Stampei.

Din accident, a rezultat rănirea ușoară a unui copil de șapte ani și a două femei de 37 și respectiv de 62 de ani, toți din comuna Poiana Stampei, pasageri în autoturismul condus de bărbatul de 40 de ani.

Cei doi conducători auto  au  fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative, după care, la spital, li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural


Intră acum și în grupul de