O autoutilitară încărcată cu mixtură asfaltică a acroșat un biciclist și a părăsit locul accidentului


Intră acum și în grupul de

Un biciclist de 66 de ani din Dorna Arini a fost acroșat miercuri de o autoutilitara ce transporta mixtură asfaltică, pe DN 17B, din direcția Broşteni spre Vatra Dornei.

Accidentul a avut loc pe o porțiune de drum unde circulația se desfășoară pe un singur sens de mers, întrucât drumul este în lucru. Autoutilitara acroșat cu aripa de la roata stânga spate pe biciclist, care circula din sens invers cu bicicleta, pe marginea carosabilului.

FOTO: someseanul.ro

După ce a acroșat biciclistul, conducătorul autoutilitarei, un bărbat de 27 ani, din județul Bacău, a părăsit locul accidentului fără încuviințarea poliției, continuându-și deplasarea pe o distanță de 300 de metri până în locul unde se turna covorul asfaltic.

Ulterior însă, conducătorul autoutilitarei a fost depistat în trafic de polițiști pe raza comunei Crucea.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a biciclistului.

Bărbații implicați în accident au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ în cazul șoferului autoutilitarei, pe când rezultatele test biciclistul au arătat un rezultat de 0,42 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „părăsirea locului accidentului”.


Intră acum și în grupul de