Doi tineri suceveni sunt cercetați penal după ce au fost prinși conducând fără permis


Intră acum și în grupul de

Joi seara, în județul Suceava au fost depistați în trafic doi tineri, care circulau fără a deține permise de conducere.

Astfel, în jurul orei 20:30, pe raza comunei Putna a fost oprit pentru control autovehicul marca Audi A4, condus de un localnic de 24 de ani.

Efectuându-se verificări în bazele de date, s-a constatat că tânărul nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea șoferul a fost sancţionat contravenţional întrucât polița RCA era expirată, iar pe lângă asta s-a dispus și reținerea certificatului de înmatriculare și a plăcuțelor.

În cauză urmează a se efectua verificări cu privire la infracţiunea de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Mai târziu, aproape de miezul nopții, pe strada 1 Mai din Municipiul Rădăuți polițiștii au oprit pentru control un BMW înmatriculat în Marea Britanie. La volanul mașinii se afla un tânăr de 22 de ani, din comuna Frătăuții Noi.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date ale Poliției Române s-a constatat faptul că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”.


Intră acum și în grupul de