Un bărbat din Șaru Dornei a fost rănit după ce a intrat cu motocicleta de tip enduro într-un autoturism pe un drum comunal


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Șaru Dornei care conducea, sâmbătă după amiaza, o motocicletă de tip enduro pe un drum comunal a fost rănit după ce a intrat într-un autoturism care era condus regulamentar din sens invers.

Astfel, sâmbătă  în jurul orei 17.30, bărbatul de 41 ani din comuna Șaru Dornei,  conducea o motocicletă Honda de tip enduro, pe drumul comunal DC 82 – Sărișoru Mare din comuna Șaru Dornei, din direcţia Sărișoru Mare către Șaru Dornei.

El circula pe un sector de drum îngust și în pantă ușoară, cu denivelări în carosabilul umed şi alunecos, iar într-o curbă ușoară la dreapta, fără vizibilitate din cauza arborilor de pe margine, pe fondul vitezei neadaptate, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a pătruns pe sensul opus şi a intrat în coliziune frontal stînga cu autoturismului condus regulamentar din sensul opus de un localnic în vârstă de 48 de ani.

În urma accidentului, motociclistul a fost rănit și din cauza rănilor nu a putut fi testat cu etilotestul, în timp ce șoferul a avut rezultat negativ la această verificare.

Polițiștii au mai stabilit că motocicleta avea număr de înmatriculare fals, aparținând altul vehicul.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pebtru  vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea pe drumurile publice a unui vehicul cu număr fals de înmatriculare.(N.B.)


Intră acum și în grupul de