Doi suceveni care au condus motoscutere fără permis au fost răniți în accidente rutiere


Intră acum și în grupul de

În această duminică, doi șoferi de motoscutere au avut de suferit după ce au comis accidente pe raza județului Suceava. În ambele cazuri, bărbații nu dețineau permis de conducere.

Astfel, în noaptea de sâmbătă spre duminică, un tânăr de 17 ani din comuna Bilca, în timp ce conducea un motoscuter marca Aprillia pe DC Bilca, s-a dezechilibrat și a căzut, lovindu-se la mâna stângă.

FOTO: www.igj.ro

Dimineața, tânărul a observat că umărul stâng este inflamat și s-a deplasat la Spitalul Municipal Rădăuți, iar ulterior a fost transferat la Spitalul Județean Suceava în vederea acordării de îngrijiri medicale, unde a fost diagnosticat cu „contuzie umăr stâng”.

În cauză urmează să se facă cercetări pentru „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, „conducerea unui vehicul neînmatriculat” şi „vătămare corporală din culpă”.

Tot duminică, după amiază, un bărbat de 63 de ani din Vicovu de Sus a fost rănit ușor după ce a ajuns într-un șanț.

Bărbatul conducea motoscuterul marca Italjet, pe strada Drumul Nou din localitatea de domiciliu. La un moment dat, acesta a pierdut controlul asupra direcției de mers și a pătruns pe contrasens, intrând în șanțul de pe partea stângă a sensului său de mers.

Conducătorul motoscuterului nu a fost testat cu aparatul alcooltest din cauza stării de sănătate, fiindu-i recoltate mostre biologice de sânge pentru stabilirea alcoolemiei.

Fiind verificat în baza de date, s-a constatat că bărbatul nu figurează ca fiind posesor de permis de conducere.

În cauză s-a întocmit dosar penal cu privire la infracţiunile de „vătămare corporală din culpă”, și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.


Intră acum și în grupul de