De Paşti, Bucovina – sub ocupaţia turiştilor


Intră acum și în grupul de

Gradul de ocupare al unităţilor de cazare din judeţul Suceava depăşeşte 95 % potrivit statisticilor prezentate de Serviciul de Turism al Consiliului Judeţean Suceava. Cele mai aglomerate localităţi sunt în momentul de faţă Suceviţa, Gura Humorului şi Voroneţ, Mănăstirea Humorului şi Putna.

Preşedintele CJ Suceava, Gheorghe Flutur, a estimat joi, într-o conferinţă de presă, că numărul turiştilor ce vor petrece sărbătorile pascale în Bucovina va fi peste 25.000, din care jumătate se speră să fie în unităţile de cazare din judeţ, iar restul la rude, cunoştinţe sau la prieteni.

Flutur a menţionat că în Suceviţa, Gura Humorului, Voroneţ şi Putna, gradul de ocupare al unităţilor de cazare este de 100 % , de peste 90 % în zona Câmpulung Moldovenesc şi Sadova şi de aproximativ 85 % în zona Vatra Dornei.
„S-au vândut cel mai bine pachetele turistice cu demi-pensiune”, a ţinut să remarce preşedintele CJ, care a mai subliniat că programul turistic „Paştele în Bucovina” poate fi considerat, din acest punct de vedere, un real succes.


Intră acum și în grupul de