CSU Suceava a surclasat CSM Oradea


Intră acum și în grupul de

CSM Oradea – CS Universitatea Suceava 29-42

Condusă în prima repriză mai bine de douăzeci de minute, CS Universitatea Suceava a revenit şi a câştigat miercuri meciul din etapa a XXIII-a contra CSM Oradea, scor 42-29 , în favoarea „studenţilor”.

Gazdele au avut un început de meci surprinzător de bun şi după primele 10 minute, tabela de marcaj a sălii „Antonio Alexe” arăta un avantaj de trei goluri în favoarea bihorenilor, 6-3. Echipa antrenată de Sabin Dacău a avut chiar şi patru goluri avans însă treptat, sucevenii au revenit în joc şi în minutul 22 au restabilit egalitatea, scor 11-11. Din acest moment, Bibirig&co. au condus ostilităţile.

La pauză a fost 17-14 pentru CSU, pentru ca după primele 10 minute ale actului secund, elevii lui Petru Ghervan să aibă un avantaj de 10 goluri, 27-17. „Studenţii” s-au răzbunat cu vârf şi îndesat pentru emoţiile din prima repriză şi au câştigat categoric partida, scorul final fiind 42-29.

În urma acestui rezultat, CS Universitatea Suceava urcă pe locul 6 după foarte mult timp, însă HC Odorhei are un joc mai puţin disputat.


Intră acum și în grupul de