Numărul furturilor din buzunare sau din poșete a crescut în județul Suceava și a scăzut cel din locuințe sau din mașini. Cele mai multe furturi au fost din societăți comerciale, chiar de pe rafturile magazinelor.


Intră acum și în grupul de

În trimestrul al doilea din acest an, în județul Suceava au fost reclamate 753 de furturi, din care, cele mai multe, 140, din societăți comerciale, 53 de fapte fiind direct de pe rafturi, în timpul programului.

Totodată, au fost 130 de furturi din locuințe, cu 52 mai puține față de aceeași perioadă a anului trecut.

În trimestrul al doilea an acestui an au fost înregistrate în județ și 44 de furturi din buzunare, genți sau poșete, cu șase mai multe față de perioada similară a anului trecut, au fost semnalate 47 de furturi din autoturisme, cu 22 mai puține față de perioada de referință a anului trecut, dar și 22 de furturi de autoturisme din care 14 fiind furt de folosință, autovehiculele furate fiind găsite abandonate.

Potrivit statisticii ATOP Suceava, au mai fost înregistrate și alte 510 fapte de furt.

Sursa citată menționează că este de remarcat că în această perioadă nu s-au înregistrat furturi de case de bani, sau din interiorul acestora, din bănci, oficii poștale, case de schimb valutar și amanet. (N.B.)


Intră acum și în grupul de