Banii păstrați în Biblie de o bătrână din comuna Volovăț, furați de un bărbat care i-a vândut lemne


Intră acum și în grupul de

Unei bătrâne de 76 de ani din comuna Volovăț i-a fost furată o sumă importantă de bani de către niște persoane din comuna Sucevița, de la care femeia a vrut să cumpere lemne de foc.

Astfel, luni, la locuința bătrânii a sosit o autoutilitară de culoare albă, ce avea aplicate pe laterale inscripția unui producător de bere în care erau patru persoane de etnie rromă, cu care femeia s-a înțeles să cumpere lemne.

Aceștia au intrat în curtea bătrânii, au descărcat lemnele, iar după aceasta, în momentul în care trebuia să facă plata, bărbatul mai vârstă care se ocupa de tranzacție, i-a spus femeii că trebuie să îi plătească suma de 1500 lei, întrucât i-a adus șase metri de lemne, iar metrul este 250 de lei.

Bătrâna a intrat în casă și a adus suma de 1200, iar bărbatul care i le-a vândut i-a zis că mai trebuie bani. Atunci aceasta a intrat înapoi în casă și din Biblie (unde ținea banii) a adus două bancnote de 50 de euro pe care i le-a înmânat bărbatului. Bărbatul în continuare i-a zis bătrânei că mai trebuie bani și a intrat în locuința persoanei vătămate și din Biblie i-a sustras suma de 300 de euro și a plecat în grabă.

Bătrâna a anunțat poliția, iar polițiștii au identificat făptașul în curtea locuinței sale din comuna Sucevița.

Acesta a recunoscut cele săvârșite și a restituit toți banii. Totodată, bătrâna a declarat faptul că întrucât și-a recuperat banii, nu mai are nici o pretenție penală, civilă sau materială față de făptaș.

În cauză cercetările vor fi continuare cu privire la infracțiunea de „furt”.


Intră acum și în grupul de